هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت

نقشه داعش برای هدف گرفتن حرم امامین عسکریین (ع)

طرح گروه تروریستی «داعش» برای هدف قرار دادن حرم مقدس امامین عسکریین (ع) و تجمع شهروندان عادی در سامرا خنثی شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۲ - ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 01
کد خبر: ۱۱۱۸۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، منابع عراقی اعلام کردند که داعش قصد داشت با انجام عملیات تروریستی گسترده، مکان‌های مذهبی، بازار‌ها و تجمع شهروندان را در سامرا هدف قرار دهد.

در همین راستا یک مقام امنیتی فاش کرد که عملیات تروریستی داعش برای هدف قراردادن شهر مقدس سامرا افشا و خنثی شده است.

وبگاه «بغداد الیوم» به نقل از این مقام نظامی نوشت که اطلاعاتی دریافت شد که داعش قصد دارد با انجام عملیات تروریستی گسترده بازارها، تجمعات انسانی و حرم امامان معصوم هادی (ع) و حسن عسکری (ع) را هدف قرار دهد.


وی افزود که داعش قرار بود برای انجام این عملیات تروریستی یک دستگاه خودرو بمب‌گذاری شده را از مسیر ناحیه «اسحاقی» وارد سامرا کند.



گفته می‌شود که نیرو‌های نظامی و امنیتی عراق در عملیات خود علیه تروریست‌ها به افراد بومی و ساکنان محلی مناطق که با آن‌ها در دادن اطلاعات از عناصر داعش و تحرکات آن‌ها همکاری می‌کنند، تکیه دارند.

عراق در سال ۲۰۱۷ میلادی پس از سه سال نبرد، پیروزی بر داعش را اعلام کرد، اما عناصر و هسته‌های پراکنده این گروه تروریستی هنوز در برخی مناطق استان‌های «دیاله، کرکوک، نینوا، صلاح‌الدین، الانبار و بغداد» فعال هستند.

گفته می‌شود شمار عناصر تروریستی داعش در هسته‌های خفته آن در سراسر عراق، حدود ۶ هزار نفر است./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار